Bring Me The Horizon pokukovali po Mercury Awards, teď jsou naštvaní

Vydáno 27.07.2011 | autor: redakce

Bring Me The Horizon se časopisu Kerrang! přiznali, že jsou hodně zklamaní tím, že nebyli nominováni na prestižní cenu Mercury Awards. Letošní nominace jim vyfoukl Tinie Tempah, Adele, Elbow nebo James Blake. Slavnostní udílení cen proběhne 6. září.

Bring Me The Horizon pokukovali po Mercury Awards, teď jsou naštvaní Bring Me The Horizon pokukovali po Mercury Awards, teď jsou naštvaní

bring me the horizonOčekávalo se, že si Bring Me The Horizon vyslouží nominaci na Mercury Awards za své třetí album There Is A Hell, Believe Me I've Seen It. There Is A Heaven, Let's Keep It A Secret. To se však nakonec bohužel nedostalo do finálního tuctu alb, kde jednotliví interpreti usilují, mimo jiné, o částku 20 000 liber.

Bubeník Matt Nicholls z BMTH si zmiňovanému plátku postěžoval: "Jsme z toho hodně zklamaní. Myslíme si totiž, že je opravdu ten správný čas nominovat i kapelu z našeho žánru. Heavy music se pomalu infiltrovala do mainstreamu a taky věříme, že se nám podařilo udělat opravdu skvělou desku. Nemyslíme si, že je správné, aby na tuhle cenu pořád dokola byli nominovány jen samé indie-kapely a ty je taky vyhrávali. Kde je potom naše uznání?". 

Doplňme, že 19. července se letošními nominovanými na Mercury Awards stali (interpret - název alba): Adele - 21, Anna Calvi - Anna Calvi, Elbow - Build A Rocket Boys!, Everything Everything - Man Alive, Ghostpoet - Peanut Butter Blues and Melancholy Jam, Gwilym Simcock - Good Days At Schloss Elmau, James Blake - James Blake, Katy B - On A Mission, King Creosote & Jon Hopkins - Diamond Mine, Metronomy - The English Riviera, PJ Harvey - Let England Shake, Tinie Tempah - Disc-Overy. 

Odhady zatím hovoří nejvíce o Metronomy jako o případném vítězi. Vše bude jasné ve čtvrtek 6. září, kdy bude v průběhu galavečera cena udělena.

Text: kofo

zavřít